سلام
ضمن عرض خسته نباشید، من با خرید مجموعه جدید گردو و نصب nod 32 و دریافت سریال، پس از مدتی پیغام could not connect to server را داد. آنتی ویروس رو حذف و دوباره نصب کردم درست شد ولی باز دوباره همین پیغام رو داد لطفا" راهنمایی بفرمائید
سلام
ضمن عرض خسته نباشید، من با خرید مجموعه جدید گردو و نصب nod 32 و دریافت سریال، پس از مدتی پیغام could not connect to server را داد. آنتی ویروس رو حذف و دوباره نصب کردم درست شد ولی باز دوباره همین پیغام رو داد لطفا" راهنمایی بفرمائید
درود
این کارها را انجام بدهید:
صفحه اصلی نود 32 را که باز کنید و کلید F5 را فشار دهید.
در منوی سمت چپ UPDATE را پیدا کنید و برروی آن کلیک نمایید.
در منوی سمت راست برروی دکمه edit مقابل update server کلیک کنید.
ادرس مقابل را تایپ کنید و دکمه add را بزنید: [تنها کاربرانی که ثبتنام کردهاند، میتوانند لینکها را مشاهده نمایند.]
دکمه ok را بزنید تا update server شما برروی ادرس بالا قرار بگیرد.
برنامه را آپدیت نمایید
موارد زیر را مطالعه نمایید1.از دادن پیغام شخصی به مدیران برای حل مشکلات نرم افزاری خودداری نمایید.سوالات خود را در انجمن مطرح نمایید وقبل از ارسال پست در انجمن جستجو کنید.
2. لطفا هنگامی که درخواستهای خود را مطرح می نمایید حتما ذکر بفرمایید که نرم افزار را از داخل کدام پک نصب کرده اید و نوع سیستم عامل شما چیست تا سریعتر به مشکل شما رسیدگی شود.
3.در صورتی که جوابی از مدیران نگرفتید سئوال خود را تکرار ننمایید مثل (کسی نبود جواب منو بده - تورو خدا کمک کنید و امثال این کلمات ) استفاده نشود.
کاربر زیر به خاطر ارسال مفید goyafilter از ایشان تشکر کرده است: Blue Sky
مواردیکه فرمودید انجام دادم ولی متاسفانه کماکان مشکل باقیست
موارد زیر را مطالعه نمایید1.از دادن پیغام شخصی به مدیران برای حل مشکلات نرم افزاری خودداری نمایید.سوالات خود را در انجمن مطرح نمایید وقبل از ارسال پست در انجمن جستجو کنید.
2. لطفا هنگامی که درخواستهای خود را مطرح می نمایید حتما ذکر بفرمایید که نرم افزار را از داخل کدام پک نصب کرده اید و نوع سیستم عامل شما چیست تا سریعتر به مشکل شما رسیدگی شود.
3.در صورتی که جوابی از مدیران نگرفتید سئوال خود را تکرار ننمایید مثل (کسی نبود جواب منو بده - تورو خدا کمک کنید و امثال این کلمات ) استفاده نشود.
شما احیانا پشت پراکسی نیستید؟مثلا در شبکه و اینترنت شما از طریق اتصال به سرور برقرار باشد؟
اگر مشکل حل نشد با پشتیبانی شرکت تماس بگیرید.
-از دادن پیغام شخصی به مدیران برای حل مشکلات نرم افزاری خودداری نمایید.سوالات خود را در انجمن مطرح نمایید.
- لطفا هنگامی که درخواستهای خود را مطرح می نمایید حتما ذکر بفرمایید که نرم افزار را از داخل کدام پک نصب کرده اید و نوع سیستم عامل شما چیست تا سریعتر به مشکل شما رسیدگی شود.
کاربر زیر به خاطر ارسال مفید Gerdoo از ایشان تشکر کرده است: axon
با سلام
من هم همین مشکل رو دارم که مدت دو ماهه انتی ویروسم غیرفعال شده.راههای بالا رو تست کردم ولی جوابی نگرفتم.در صورت امکان راهنمایی کنید
و یک انتقاد : روی محصولاتتون قید شده پشتیبانی 24 ساعته!!!!!!!ولی در جواب ایمیل ارسالی بنده این پاسخ داده شده که پشتیبانی آنلاین فقط از انجمن صورت میگیره و امکان پاسخگویی در حالت دیگری وجود ندارد
با سلام و تشکر از جواب شما
ولی یک سوال هم دارم که لایسنسی که شما قرار دادید بعد از چند روز دیگه قابلیت بروزرسانی رو نداره.لاینسس من 1ساله بوده که در داخل مجموعه ی گردو دریافت کردم....مشکل بنده با تغییر سرور آپدیت عوض شده و الان پیغام اینوالید یوزرنیم اند پسورد میده....در حالیکه دو ماه بیشتر من از این لایسنس استفاده نکردم
در صورت امکان راهنمایی کنید
با تشکر
3 کاربر به خاطر ارسال مفید Blue Sky از ایشان تشکر کرده اند: Gerdoo, goyafilter, mohammad.sty
بله همانطور که Blue Sky عزیز گفت برای ناد با سریال اختصاصی حتما از همان یوزر و پسوردی که برای شما ارسال شد، استفاده کنید.
در صورت مشکل با شرکت تماس بگیرید تا مشکل شما حل شود.
-از دادن پیغام شخصی به مدیران برای حل مشکلات نرم افزاری خودداری نمایید.سوالات خود را در انجمن مطرح نمایید.
- لطفا هنگامی که درخواستهای خود را مطرح می نمایید حتما ذکر بفرمایید که نرم افزار را از داخل کدام پک نصب کرده اید و نوع سیستم عامل شما چیست تا سریعتر به مشکل شما رسیدگی شود.
2 کاربر به خاطر ارسال مفید Gerdoo از ایشان تشکر کرده اند: goyafilter, mohammad.sty
با عرض سلام بنده هم با خرید پک گردو سریال اختصاصی دریافت کردم ولی با انجام مراحل بالا باز هم اپدیت نمی شود لطفا راهنمایی بفرمایید