به انجمن خوش آمدید
مجموعه گردو 2012 - بهار 91
پاسخ به موضوع
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 9 , از مجموع 9

موضوع: AVG Anti virus

تشکر شده 2 بار در 2 ارسال

پیش فرض AVG Anti virus

این برنامه رو که مستقیم نمیشه دانلود کرد پس من از یکی از سایتها دانلود کردم ولی fix نمیشه که علتشو همه میدونن، تو سایت نوشته بودید آپدیت های آفلاین این برنامه که برای یکی دوتا از ورژن ها کار میکنه ولی تو اون سایت چند تا برنامه AVG هست ولی هیچکدوم یا ورژن نداره یا اونی که شما میگین نیست، از کجا میتونم برنامه خوبشو دانلود کنم و آپدیت آفلاینشم همینطور؟

تشکر شده 1,352 بار در 590 ارسال

سلام
    اگر زیاد از اینترنت استفاده میکنید نسخه اینترنت سکوریتی رو دانلود کنید و با سرچ کردن توگوگل سایت هایی هستند که آپدیت افلاین برای دانلود میگذارند.
    اما توصیه میکنم از نرم افزار امنیتی همیشه استفاده کنید که در کشورتون تحریم نباشه.بجز avg نرم افزار امنیتی مکافی هم برای آپدیت حتما باید پر*ک*س*ی داشته باشید.
    2 کاربر به خاطر ارسال مفید amir-law از ایشان تشکر کرده اند: +network, armin-021

نقل قول نوشته اصلی توسط amir-law نمایش پست ها
    سلام
    اگر زیاد از اینترنت استفاده میکنید نسخه اینترنت سکوریتی رو دانلود کنید و با سرچ کردن توگوگل سایت هایی هستند که آپدیت افلاین برای دانلود میگذارند.
    اما توصیه میکنم از نرم افزار امنیتی همیشه استفاده کنید که در کشورتون تحریم نباشه.بجز avg نرم افزار امنیتی مکافی هم برای آپدیت حتما باید پر*ک*س*ی داشته باشید.
    لطفا شما یک برنامه پیشنهاد بدهید.

ظاهرا شما مسافر هستید فکر نمی کنم در اروپا مشکلی بابت تحریم داشته باشید.
    2 کاربر به خاطر ارسال مفید amir-law از ایشان تشکر کرده اند: +network, axon

ظاهرا شما مسافر هستید فکر نمی کنم در اروپا مشکلی بابت تحریم داشته باشید.
    تا اون موقع و با رسیدن به اونجا نمیتونم مشغول ویندوز عوض کردن باشم.
    تا 1-2 ماه دیگه همش ویروسی بشم و ویندوز عوض کنم؟
    لطفا برای کاربران ایرانی یه آنتی ویروس مناسب در حد AVG پیشنهاد بدهید، که حتی ویروسهای facebook هم میگیره، البته من منظورم این نیست که من به خاطر فیس بوک میخواهم باکه خواستم امنیتش رو مثال بزنم.

میتونید آویرا -نود 32-کاسپر-اینها همه خوبن ولی من آویرا نسخه internet_security رو پیشنهاد میدم .برای دانلود فقط از سایت اصلی مراجعه کنید.
    4 کاربر به خاطر ارسال مفید amir-law از ایشان تشکر کرده اند: +network, armin-021, axon, faranakj

میتونید آویرا -نود 32-کاسپر-اینها همه خوبن ولی من آویرا نسخه internet_security رو پیشنهاد میدم .برای دانلود فقط از سایت اصلی مراجعه کنید.
    free هست دیگه؟ (چون اشاره کردید از سایت اصلی)
    internet_security چه فرقی با anti virus دارد؟
    ویرایش توسط faranakj : ۴م اسفند ۱۳۹۰ در ساعت ۰۰:۴۷

علایق
    کامپیوتر
    شغل و حرفه
    مهندس برق
    تشکر شده 1,282 بار در 693 ارسال

نقل قول نوشته اصلی توسط faranakj نمایش پست ها
    free هست دیگه؟ (چون اشاره کردید از سایت اصلی)
    internet_security چه فرقی با anti virus دارد؟
    نسخه ی اینترنت سکوریتی اویرا رو باید خریداری کنید البته ما لایسنس قانونی رو قرار دادم در سایت ولی نسخه ی فری آنتی ویروس اویرا هم هست که میتونید ازش استفاده کنید در کل نسخه ی فری اویرا هم از نود بهتره پیشنهاد میکنم اویرا نصب کنید .موفق باشید
    موارد زیر را مطالعه نمایید
    1.از دادن پیغام شخصی به مدیران برای حل مشکلات نرم افزاری خودداری نمایید.سوالات خود را در انجمن مطرح نمایید وقبل از ارسال پست در انجمن جستجو کنید.
    2. لطفا هنگامی که درخواستهای خود را مطرح می نمایید حتما ذکر بفرمایید که نرم افزار را از داخل کدام پک نصب کرده اید و نوع سیستم عامل شما چیست تا سریعتر به مشکل شما رسیدگی شود.

3.در صورتی که جوابی از مدیران نگرفتید سئوال خود را تکرار ننمایید مثل (کسی نبود جواب منو بده - تورو خدا کمک کنید و امثال این کلمات ) استفاده نشود.
    کاربر زیر به خاطر ارسال مفید goyafilter از ایشان تشکر کرده است: axon

علایق
    Web surfing, Watching movie, Read fantastic book, Gaming on PC
    تشکر شده 458 بار در 303 ارسال

تفاوت Antivirus و Internet Security شرکت های مختلف شبیه نیستند اما در کل آنتی ویروس فاقد فایروال، و اینترنت سکیوریتی دارای فایرفایل و ابزارهای کنترل ایمیل و سایت هاست. برای ویندوزی که دائما از اینترنت استفاده می کند انتخاب صحیح همان Internet Security است.
    .: آسمونشم بگیرین، این پرنده مردنی نیست :.
    2 کاربر به خاطر ارسال مفید Shadow از ایشان تشکر کرده اند: axon, goyafilter