سلام،
قبل از هرچیز باید بگم که اگه تازه نصبش کردی( یعنی مستقیما نسخه 9 رو نصب کردی و از نسخه های قبلی آپدیدت نکردی )یکم کارت طو لانی تره. یه حجمی حدود 30 تا 56 MB رو باید بگیری. برای اپ کردن هم روی Tray Icon (ایکون کنار ساعت نوار وظیفه)راست کلیک کن و گزینه آپدیت رو بزن. یا برنامه رو باز کن و از منوی سمت چپ آپدیت رو بزن. برای تنضیمات کلی هم از نوار منو tools و سپس advanced setting رو انتخاب کن. بعد از این آپدیت اساسی دیگه هر روز اگه آپدیت کنی هر دفعه حجمی در حد حداکثر 200KB رو داونلود خواهی کرد و این دیگه خییلی ماهه ! مخصوصا با سرعت ما پایین شهری ها. یه کلکم بهت بگم اگه میخوای سر آنتی ویروسو کلاه بزاری که حجم کمتری برای داونلود اولیه بگیره (البته در صورتی که قبلا هم از AVG نسخه پایین تر استفاده می کردی) برو و از مسیر program files \ AVG\ AVG 9\ Updateیه پوشه پیدا کن که اسمش Download است هر چی فایل تو این پوشه هست (فایل های آپدیت نسخه فبلی) رو تو یه پوشه به همین نام و همین مسیر کپی کن. سپس یه دفعه سیستم رو ریستارت کن و سپس آنتیویروس رو آپدیت کن اینطوری حجم آپدید لازم تا 40 درصد و یا بیشتر هم کم میشه. البته از طریق مسیر ( آفلاین ) هم میشه آپدیت کرد که AVG زیاد بهش اعتقاذی نداره! چون فورا پیام out of date بودن رو برات میزاره که لذت ببری!!
این روال عمومی کاره.
امیدوارم جواب بده برای تو هم. البته AVG 8.5 برای من خیلی خوب جواب میده و تاحالا هیچ مشکل امنیتی نداشتم با اینکه تواینترنت به همه جا هم سرک میکشم و داونلود میکنم.
راستی این نسخه شما فایر وال هم داره؟ آخه من یه دفعه نسخه 8.5 رو توسط خودش آپدیت کردم ( حدود 20MB بود)اما نسخه 9 فایر وال نداشت و مجبور به restore کردن ویندوز شدم تا 8.5 رو دو باره برگردونم .
موفق باشی: