به انجمن خوش آمدید
مجموعه گردو 2012 - بهار 91
پاسخ به موضوع
صفحه 1 از 4 1 2 3 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 31

تشکر شده 1,506 بار در 1,000 ارسال

پیش فرض نظرات و پیشنهادات شما برای ارتقا نرم افزاری انجمن

سلام بر همه دوستان.
    بسیاری از کاربران و به خصوص مدیران از قدیم امکاناتی را در انجمن نیاز داشتند که امکان فعالسازی به علت قدیمی بودن نسخه انجمن نبود.
    اکنون با ارتقا انجمن به نسخه جدید، می توان بسیاری از این امکانات و قابلیتها را فعال کرد.
    هرنظری برای افزایش قابلیتهای انجمن دارید و هر مشکلی دارید در اینجا مطرح کنید تا به تدریج این امکانات به انجمن اضافه شود.

-
    از دادن پیغام شخصی به مدیران برای حل مشکلات نرم افزاری خودداری نمایید.سوالات خود را در انجمن مطرح نمایید.

- لطفا هنگامی که درخواستهای خود را مطرح می نمایید حتما ذکر بفرمایید که نرم افزار را از داخل کدام پک نصب کرده اید و نوع سیستم عامل شما چیست تا سریعتر به مشکل شما رسیدگی شود.
    3 کاربر به خاطر ارسال مفید Gerdoo از ایشان تشکر کرده اند: 09188313024, amir-law, peyman2010

تشکر شده 1,352 بار در 590 ارسال

سلام

از نظر قالب و شکل و شمایل خیلی عالی شده من که خودم از این فروم خوشم امده حالا دوستان بازدید کنند و نقاط ضعف و قوت فروم رو ذکر کنند ما خوشحال میشیم.
    4 کاربر به خاطر ارسال مفید amir-law از ایشان تشکر کرده اند: 09188313024, armin-021, Gerdoo, goyafilter

علایق
    Web surfing, Watching movie, Read fantastic book, Gaming on PC
    تشکر شده 458 بار در 303 ارسال

دکمه لایک رو بردارید چون موازی کاری با دکمه تشکر هست. مواردی که در تاپیک قبلی عرض کرده بودم بازم تکرار می کنم.
    مهمترین مورد دسته بندی کاربرهاست که هنوز در موردش اقدامی انجام نشده.
    آواتار هم فقط 8 پیکسل بزرگتر شده که مثل این میمونه که نشده باشه.
    بالای هر تاپیک وقتی روی هر کدوم از عنوان ها (مثلاً Link Back) کلیک می شه نوشته ها با توجه به رنگ زمینه غیرقابل تشخیص هستند.
    در مجموع توناژ رنگ کلی زیادی روشنه.
    .: آسمونشم بگیرین، این پرنده مردنی نیست :.
    3 کاربر به خاطر ارسال مفید Shadow از ایشان تشکر کرده اند: amir-law, armin-021, Gerdoo

تشکر شده 4 بار در 3 ارسال

سلام

واقعا فرومتون به صورت حرفهای در آمده البته چند نقطه ضعف جزئی داره که مطمعا هستم مدیریت آنهارو رفع میکنه.خواهشا آموزش های مختلف در فرم یادتون نره هست بیشتر بذارید ممنون میشم در ضمن دسته بندی کاربرا فرامش نشه؟بازم ممنونم.
    2 کاربر به خاطر ارسال مفید armin-021 از ایشان تشکر کرده اند: Gerdoo, goyafilter

پست بیت که اطلاعات هر شخص را نشون می دهد درست شد.رنگ منوها هم که دیده نمی شد درست شد.
    از مشکلات قالب جندتا نکته جزیی مونده مثل وضعیت تشکرها و رنگ کادر که تا یک دوروز دیگه درست میشه.
    بعد از درست کردن قالب میریم سراغ زیاد کردن امکانات سایت که شامل امتیاز بندی و رتبه بندی کاربران، آپلود سنتر کاربران هست.
    اگر چیز دیگه ای به نظرتون میرسه بگید تا اونها هم اضافه بشه.

-
    از دادن پیغام شخصی به مدیران برای حل مشکلات نرم افزاری خودداری نمایید.سوالات خود را در انجمن مطرح نمایید.

- لطفا هنگامی که درخواستهای خود را مطرح می نمایید حتما ذکر بفرمایید که نرم افزار را از داخل کدام پک نصب کرده اید و نوع سیستم عامل شما چیست تا سریعتر به مشکل شما رسیدگی شود.
    2 کاربر به خاطر ارسال مفید Gerdoo از ایشان تشکر کرده اند: 09188313024, goyafilter

علایق
    کامپیوتر
    شغل و حرفه
    مهندس برق
    تشکر شده 1,282 بار در 693 ارسال

با سلام

بنده یه سری مشکل دیدم گفتم اطلاع بدم که شامل این موارد میشه :

1.تشکر آیکونش موجود نیست برای زیبایی انجمن هم که شده قرارش بدید.
    2.مشکل حالت سورس کد انجمن رو غیر فعال کنید که دوستان بتونن بهتر مطلب قرار بدن و اینقدر کد کد نشده مطلب .
    3.درقسمت ارسال موضوع دو مشکل هست که شامل موارد زیر میشه :

1.نداشتن پیشرفته بودن پاسخ سریع درموضوع ها
    2. نداشتن ایکون که منظورم در عکس زیر هست :

4.اندازه آوتار بسیار کوچیکه و واقعا باید بزرگتر بشه که پیشنهاد میکنم از اندازه 172px × 160px باشه عالیه نه بزرگ هست و نه کوچیک .که البته اندازه رو پیشنهادی گفتم .
    5.حتما از درجات کاربری استفاده کنید که پیشنهاد بنده اینکه از درجات کاربری متحرک استفاده نشه .
    6.فعال کردن سیستم عامل - ویروس کش - مرورگر این هم فعال بشه .
    7.شکلک های یاهو اضافه بشه .
    8.تعداد کارکتورهای امضا رو بیشتر کنید.
    9.بقیش باشه برای بعد .........
    ویرایش توسط goyafilter : ۸م شهریور ۱۳۹۰ در ساعت ۱۱:۱۶
    موارد زیر را مطالعه نمایید
    1.از دادن پیغام شخصی به مدیران برای حل مشکلات نرم افزاری خودداری نمایید.سوالات خود را در انجمن مطرح نمایید وقبل از ارسال پست در انجمن جستجو کنید.
    2. لطفا هنگامی که درخواستهای خود را مطرح می نمایید حتما ذکر بفرمایید که نرم افزار را از داخل کدام پک نصب کرده اید و نوع سیستم عامل شما چیست تا سریعتر به مشکل شما رسیدگی شود.

3.در صورتی که جوابی از مدیران نگرفتید سئوال خود را تکرار ننمایید مثل (کسی نبود جواب منو بده - تورو خدا کمک کنید و امثال این کلمات ) استفاده نشود.
    کاربر زیر به خاطر ارسال مفید goyafilter از ایشان تشکر کرده است: Gerdoo

1-برای اینکه تشکر به ورت دکمه در بیاد باید کل دکمه عوض بشه.اینو باید ببینم میشه یا نه.
    2-این مشکل را من نفهمیدم چیه.یخورده بیشتر توضیح میدی؟

بقیه موارد هم که تو برنامه هست.

-

2 کاربر به خاطر ارسال مفید Gerdoo از ایشان تشکر کرده اند: 09188313024, goyafilter

علایق
    کامپیوتر
    شغل و حرفه
    مهندس برق
    تشکر شده 1,282 بار در 693 ارسال

نقل قول نوشته اصلی توسط Gerdoo نمایش پست ها
    1-برای اینکه تشکر به ورت دکمه در بیاد باید کل دکمه عوض بشه.اینو باید ببینم میشه یا نه.
    2-این مشکل را من نفهمیدم چیه.یخورده بیشتر توضیح میدی؟

بقیه موارد هم که تو برنامه هست.

در مورد اول که باید آیکونها رو در قسمت استایل بروید و عکسها رو بریزید.

درمورد دوم هم زمانی که میخوای رنگ رو عوض کنی کد کد میشه البته من بلدم درستش کنم ولی برای بقیه میگم که صد درصد مشکل پیدا میکنن .این هم عکس که متوجه منظورم بشوید:

موارد زیر را مطالعه نمایید
    1.از دادن پیغام شخصی به مدیران برای حل مشکلات نرم افزاری خودداری نمایید.سوالات خود را در انجمن مطرح نمایید وقبل از ارسال پست در انجمن جستجو کنید.
    2. لطفا هنگامی که درخواستهای خود را مطرح می نمایید حتما ذکر بفرمایید که نرم افزار را از داخل کدام پک نصب کرده اید و نوع سیستم عامل شما چیست تا سریعتر به مشکل شما رسیدگی شود.

3.در صورتی که جوابی از مدیران نگرفتید سئوال خود را تکرار ننمایید مثل (کسی نبود جواب منو بده - تورو خدا کمک کنید و امثال این کلمات ) استفاده نشود.
    2 کاربر به خاطر ارسال مفید goyafilter از ایشان تشکر کرده اند: 09188313024, Gerdoo

شغل و حرفه
    مهندس مکانیک (طراحی جامدات)
    تشکر شده 32 بار در 21 ارسال

سلام
    خیلی ممنون از اینکه قالب سایت رو تغییر دادید ، خیلی عالی شده ولی چند نکته وجود داره:
    1.اندازه آواتار خیلی کوچیکه!
    2.امکان اضافه کردن عکس هاس متحرک و غیر متحرک توی امضا نیست.!
    3.راه اندازی سیستم امتیاز دهی و تمیز دادن کاربران از هم...
    4.تعداد شکلک ها خیلی کم هست!!!!
    5.لزومی هم نداره تمام اطلاعات شخصی مانند "شغلو حرفه" و "محل سکونت" و غیره توی مشخصاتی که هر فرد داره(هنگام پست زدن) توی انجمن نمایش داده بشه. اینها در همان پروفایل بماند بهتر است.
    6.امکان تغییر عکس موجود در پروفایل کجاست؟؟!

البته چند مورد رو دوستان گفتند.:d
    ویرایش توسط a.tahoori : ۸م شهریور ۱۳۹۰ در ساعت ۱۵:۳۷
    3 کاربر به خاطر ارسال مفید a.tahoori از ایشان تشکر کرده اند: 09188313024, Gerdoo, goyafilter

شغل و حرفه
    Computer Management
    تشکر شده 309 بار در 206 ارسال

نقل قول نوشته اصلی توسط Gerdoo نمایش پست ها
    هر مشکلی دارید در اینجا مطرح کنید تا به تدریج این امکانات به انجمن اضافه شود.
    سلام بر جناب گردو
    در بین چند انجمنی که توشون جنب و جوش دارم این اولین انجمنی هست که خودشو به نسخه 4.1 بروز میکنه .انجمن جالب و زیبا شده.
    اما مشکلم: در گذشته تو بخش مشخصات عمومی هر کاربر این گزینه بود : یافتن پست هایی که از ایشان تشکر کرده
    اکنون هر چه گشدم پیداش نبود . حذف شده یا؟
    همسایه ات را دوست بدار اما دیوار بینتان را از بین نبر(مثل المانی)
    2 کاربر به خاطر ارسال مفید axon از ایشان تشکر کرده اند: 09188313024, Gerdoo