به انجمن خوش آمدید
مجموعه گردو 2012 - بهار 91
پاسخ به موضوع
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 10

تشکر شده 2 بار در 2 ارسال

Unhappy مشکل در نصب Adobe Flash pro CS5

سلام، من در نصب flash cs5 مشکل دارم! سریال نامبر رو که می زنم، تیک سبز زنگ میشه و می ره مرحله بعد که حتما باید connect باشی وگرنه جلو نمی ره و بعد ID Adobe می خواد. ولی وقتی id و pass رو وارد می کنم، میگه در حال حاضر نمی تونیم به id شما وصل شیم! خواهش می کنم کمک کنید.

علایق
    !watching & reading NOT speaking
    شغل و حرفه
    دانشجو
    تشکر شده 22 بار در 17 ارسال

سلام دوست عزیز,قبل از نصب برنامه حتما اتصال اینترنت خودتون رو قطع کنید و بعد اقدام به نصب نمایید.
    کاربر زیر به خاطر ارسال مفید Wild cat از ایشان تشکر کرده است: o2mh2o

علایق
    Web surfing, Watching movie, Read fantastic book, Gaming on PC
    تشکر شده 458 بار در 303 ارسال

در حین نصب سریال وارد نکن دوست عزیز، گزینه Install this product as trial رو بزن. بعد که برنامه رو اجرا کردی سریال رو وارد کن و قسمتی که ازت آیدی می خواد رو به راحتی اونجا می تونی Skip کنی.
    .: آسمونشم بگیرین، این پرنده مردنی نیست :.
    2 کاربر به خاطر ارسال مفید Shadow از ایشان تشکر کرده اند: axon, o2mh2o

علایق
    کامپیوتر
    شغل و حرفه
    مهندس برق
    تشکر شده 1,282 بار در 693 ارسال

نقل قول نوشته اصلی توسط o2mh2o نمایش پست ها
    سلام، من در نصب flash cs5 مشکل دارم! سریال نامبر رو که می زنم، تیک سبز زنگ میشه و می ره مرحله بعد که حتما باید connect باشی وگرنه جلو نمی ره و بعد ID Adobe می خواد. ولی وقتی id و pass رو وارد می کنم، میگه در حال حاضر نمی تونیم به id شما وصل شیم! خواهش می کنم کمک کنید.
    درود

برای کار کردن نرم افزار این شماره سریال هارو تست کنین

موفق باشید
    فایل های پیوست شده
    ویرایش توسط goyafilter : ۱۴م بهمن ۱۳۹۰ در ساعت ۱۶:۴۱
    موارد زیر را مطالعه نمایید
    1.از دادن پیغام شخصی به مدیران برای حل مشکلات نرم افزاری خودداری نمایید.سوالات خود را در انجمن مطرح نمایید وقبل از ارسال پست در انجمن جستجو کنید.
    2. لطفا هنگامی که درخواستهای خود را مطرح می نمایید حتما ذکر بفرمایید که نرم افزار را از داخل کدام پک نصب کرده اید و نوع سیستم عامل شما چیست تا سریعتر به مشکل شما رسیدگی شود.

3.در صورتی که جوابی از مدیران نگرفتید سئوال خود را تکرار ننمایید مثل (کسی نبود جواب منو بده - تورو خدا کمک کنید و امثال این کلمات ) استفاده نشود.
    2 کاربر به خاطر ارسال مفید goyafilter از ایشان تشکر کرده اند: amir-law, axon

نقل قول نوشته اصلی توسط goyafilter نمایش پست ها
    درود

برای کار کردن نرم افزار این شماره سریال هارو تست کنین

موفق باشید

خیلی ممنون از سریال نامبرها. کار می کردن، ولی مشکلم حل نشد! موقع نصب هم اتصال به اینترنت نداشتم و نرم افزار رو به صورت trial نصب کردم. حالا میشه لطفا بگید که راهی هست که بدون عوض کردن ویندوز نرم افزار رو کامل از سیستم uninstall کرد؟ آخه کامل uninstall نمی شه!!

[تنها کاربرانی که ثبت‌نام کرده‌اند، می‌توانند لینکها را مشاهده نمایند.][تنها کاربرانی که ثبت‌نام کرده‌اند، می‌توانند لینکها را مشاهده نمایند.]
    کاربر زیر به خاطر ارسال مفید o2mh2o از ایشان تشکر کرده است: axon

شغل و حرفه
    Computer Management
    تشکر شده 309 بار در 206 ارسال

نقل قول نوشته اصلی توسط o2mh2o نمایش پست ها
    خیلی ممنون از سریال نامبرها. کار می کردن، ولی مشکلم حل نشد! موقع نصب هم اتصال به اینترنت نداشتم و نرم افزار رو به صورت trial نصب کردم. حالا میشه لطفا بگید که راهی هست که بدون عوض کردن ویندوز نرم افزار رو کامل از سیستم uninstall کرد؟ آخه کامل uninstall نمی شه!!
    همونطور که [تنها کاربرانی که ثبت‌نام کرده‌اند، می‌توانند لینکها را مشاهده نمایند.] گفت:
    در حین نصب سریال وارد نکن« گزینه Install this product as trial رو بزن. بعد که برنامه رو اجرا کردی سریال رو وارد کن و قسمتی که ازت آیدی می خواد رو به راحتی اونجا می تونی Skip کنی
    به هر حال اگه میخوای حذف کنی، دوباره نرم افزار رو نصب کن، بعد حذفش کن.
    اگه نشد برو سراغ نرم افزارهایی که برای حذف استفاده میشن، مثلا: Advanced Uninstaller
    همسایه ات را دوست بدار اما دیوار بینتان را از بین نبر(مثل المانی)
    کاربر زیر به خاطر ارسال مفید axon از ایشان تشکر کرده است: o2mh2o

خیلی ممنون از همه، با Perfect uninstaller نرم افزار رو پاک کردم و دوباره نصب کردم. این بار مطمئن شدم که به اینترنت اتصال ندارم و مشکل رجیستریشن حل شد :-)
    حالا به مشکل جدیدی برخوردم:
    موقع باز شدن نرم افزار این پیغام رو میده:

Error initializing Java Runtime Environment. You may need to reinstall Flash
    کاربر زیر به خاطر ارسال مفید o2mh2o از ایشان تشکر کرده است: axon

تشکر شده 1,506 بار در 1,000 ارسال

برنامه java runtime را نصب کنید و ببینید ایا درست می شود و یا خیر.

-
    از دادن پیغام شخصی به مدیران برای حل مشکلات نرم افزاری خودداری نمایید.سوالات خود را در انجمن مطرح نمایید.

- لطفا هنگامی که درخواستهای خود را مطرح می نمایید حتما ذکر بفرمایید که نرم افزار را از داخل کدام پک نصب کرده اید و نوع سیستم عامل شما چیست تا سریعتر به مشکل شما رسیدگی شود.
    کاربر زیر به خاطر ارسال مفید Gerdoo از ایشان تشکر کرده است: axon

تشکر شده 0 بار در 0 ارسال

با عرض سلام
    من دقیقا مشکل مطرح شده در این موضوع را دارم
    فلش 5 رو که نصب میکنم حتی با سریال نامبرهایی که فایل تکستش رو اینجا گذاشتید بازم جواب نمیده . اتصال اینترنتم هم قبلش قطع کردم . ویندوزم 7 هست از نوع 64 بیتی. الان یک هفتست مشکل دارم . از Adobe Creative Suite 5 Master Collection نصبش کردم

تشکر شده 1,506 بار در 1,000 ارسال

اگر برنامه را از master collection نصب کرده اید باید سریالهای master collection را هم بگیرید.
    از تاپیک زیر می توانید کیجنها را بگیرید:
    [تنها کاربرانی که ثبت‌نام کرده‌اند، می‌توانند لینکها را مشاهده نمایند.]

-
    از دادن پیغام شخصی به مدیران برای حل مشکلات نرم افزاری خودداری نمایید.سوالات خود را در انجمن مطرح نمایید.

- لطفا هنگامی که درخواستهای خود را مطرح می نمایید حتما ذکر بفرمایید که نرم افزار را از داخل کدام پک نصب کرده اید و نوع سیستم عامل شما چیست تا سریعتر به مشکل شما رسیدگی شود.
    کاربر زیر به خاطر ارسال مفید Gerdoo از ایشان تشکر کرده است: axon