فقط با همین یک سایت مشکل دارید یعنی؟ می شه یه دونه از لینک هاش رو که خودتون نمی تونید ببینید برای ما بذارید؟
.: آسمونشم بگیرین، این پرنده مردنی نیست :.
میشه یک عکس از صفحه Addons فایرفاکس بذارید؟
کاربر زیر به خاطر ارسال مفید Shadow از ایشان تشکر کرده است: axon
درود
شما از برنامه ی فلاش پلیر برای مثال این ورژن Adobe Flash Player 10.1.82.76 نصب کنید ببنید مشکل حل میشه یا نه.موفق باشید
موارد زیر را مطالعه نمایید1.از دادن پیغام شخصی به مدیران برای حل مشکلات نرم افزاری خودداری نمایید.سوالات خود را در انجمن مطرح نمایید وقبل از ارسال پست در انجمن جستجو کنید.
2. لطفا هنگامی که درخواستهای خود را مطرح می نمایید حتما ذکر بفرمایید که نرم افزار را از داخل کدام پک نصب کرده اید و نوع سیستم عامل شما چیست تا سریعتر به مشکل شما رسیدگی شود.
3.در صورتی که جوابی از مدیران نگرفتید سئوال خود را تکرار ننمایید مثل (کسی نبود جواب منو بده - تورو خدا کمک کنید و امثال این کلمات ) استفاده نشود.
چقدر پلاگین دارید ماشالا، به عنوان مثال الان 2 تا آفیس دارید که یکیش قدیمی تره، پیشنهادم اینه که از اونهایی که استفاده نمی کنید رو پاک کنید تا سرعت ران فایرفاکس بالاتر بره.
حالا جدای از این مورد، من بیشتر تصویر قسمت Extensions رو می خواستم، اگر باعث کلافه شدنتون نشدم خواهش می کنم یکی هم از اون بذارید.
چیزی هم ندارید که بلاکش کنه. البته من می خوام یه اعترافی بکنم اونم اینه که توی این تاپیک چندبار خودمم نتونستم عکس های این سایت رو ببینم و مجبور شدم رفرش کنم، البته با گوگل کروم. شاید این سایت واقعن یک مشکلی داره. شایدم کاربران دیگه بتونن کمکی کنن.