مدتی است که دقیقق نمی دانم چند ماه یا روز است وقتی با موزیلا فایر فاکس 3.6.5 کار می کنم و وارد سایت [تنها کاربرانی که ثبتنام کردهاند، میتوانند لینکها را مشاهده نمایند.] میشوم وقتی می خواهم وارد بخش sign in شوم همیشه با این پیغام رو به رو می شوم:An error occurred during a connection to login.yahoo.com.
Can't connect securely because the SSL protocol has been disabled.
(Error code: ssl_error_ssl_disabled)
* The page you are trying to view can not be shown because the authenticity of the received data could not be verified.
* Please contact the web site owners to inform them of this problem. Alternatively, use the command found in the help menu to report this broken site.
خواهش می کنم کامل توضیح دهید که چی کار کنم و به کدام قسمت ها از ویندوز و اینترنت بروم تا این مشکل را کامل حل کنم من یک کاربر آماتور هستم و خواهش میکنم مفاهیم ارسالی و توضیحات بسیار کامل و جامع باشد البته طبق نیم خط آخر پیام خطایی که در بالا نوشتم وارد قسمت help و بعد بخش report this broken site شدم اما نمی دانستم چی کار کنم و هرگز معنی بعضی از گزینه ها یا منو ها را نمدانستم و البته بعضی وقت ها وقتی [تنها کاربرانی که ثبتنام کردهاند، میتوانند لینکها را مشاهده نمایند.] تایپ می کنم به جای وارد شدن به [تنها کاربرانی که ثبتنام کردهاند، میتوانند لینکها را مشاهده نمایند.] وارد[تنها کاربرانی که ثبتنام کردهاند، میتوانند لینکها را مشاهده نمایند.] می شود و وقتی می خواهم وارد یاهو شوم بعضی وقت ها وارد نمی شود آیا مشکلی وجود دارد

LinkBack URL
About LinkBacks