سلام
من امروز CSI Collection خریدم که فقط یک DVD در بسته بود. نرم افزار بصورت AUTO RUN اجرا نمی شود و داخل فولدر نیز فایل exe برای نصب نیست. چطور می باید برنامه رو نصب کنم؟
با تشکر
سلام
من امروز CSI Collection خریدم که فقط یک DVD در بسته بود. نرم افزار بصورت AUTO RUN اجرا نمی شود و داخل فولدر نیز فایل exe برای نصب نیست. چطور می باید برنامه رو نصب کنم؟
با تشکر
سلام دوست عزیز. بعد از اینکه دی وی دی را در دی وی دی رام قرار دادید ، بر روی دی وی دی رام راست کلیک کرده و گزینه Autoplay در ویندوز XP و یا Open Auto Play در ویندوز 7 را انتخاب کنید. Autorun برنامه اجرا خواهد شد. نیاز به نصب برنامه نیست.
ممنون دوست عزیز ولی مشکل اینه که AutoRun نداره. وقتی راست کلید می کنم و Auto Run رو می زنم فولدر باز میشه که داخلش هیچ فایل Auto Run.exe وجود نداره!!!!!!
CSI Collection چه نسخه ای را تهیه کرده اید؟در داخل هر دی وی دی لیست برنامه ها هست و در داخل هرکدام هم یک فایل نصبی برای نصب برنامه وجود دارد.
-از دادن پیغام شخصی به مدیران برای حل مشکلات نرم افزاری خودداری نمایید.سوالات خود را در انجمن مطرح نمایید.
- لطفا هنگامی که درخواستهای خود را مطرح می نمایید حتما ذکر بفرمایید که نرم افزار را از داخل کدام پک نصب کرده اید و نوع سیستم عامل شما چیست تا سریعتر به مشکل شما رسیدگی شود.