انجمنهای نرم افزاری گردو  
Old ۱۱م خرداد ۱۳۸۹, ۰۹:۵۲   #1 (permalink)
کاربر عادی
Points: 24, Level: 1 Points: 24, Level: 1 Points: 24, Level: 1
Activity: 0% Activity: 0% Activity: 0%

تشکر شما از دیگران: 0
0 بار در 0 پست از ایشان تشکر شده!
parsa is on a distinguished road
پیشفرض مشکل در شبکه

با سلام خدمت دوستان
من پشتیبانی شبکه لن یک اداره را بر عهده دارم در چند روز اخیر دچار مشکل شده ام آنهم بعد از نصب ویندوز مجموعه گردو مشکل من بدین صورت اسکه در viev workgroup کلاینت ها را می بینم ولی برای باز کردن آنها از من پسور می خواهد این در صورتی است که ادمین کلاینتها پسورد ندا حتی یوزرهای آنها هم پسورد ندارند تسریع در پاسخگویی موجب امتنان خواهد شد
parsa آفلاین است   پاسخ با نقل قول
Old ۱۲م خرداد ۱۳۸۹, ۰۹:۲۱   #2 (permalink)
Administrator
Points: 4,129, Level: 40 Points: 4,129, Level: 40 Points: 4,129, Level: 40
Activity: 100% Activity: 100% Activity: 100%

تشکر شما از دیگران: 43
282 بار در 229 پست از ایشان تشکر شده!
Gerdoo has disabled reputation
پیشفرض

اگر ویندوز 7 را برای کلاینتها نصب کرده اید باید تنظیمات شبکه را درست انجام دهید تا دیگران هم بتوانند آن کامپیوترها را ببینند.باید در قسمت تنظیمات شبکه بعضی از گزینه های مربوط به Security را off نمایید.7 مثل ایکس پی نیست که تنها با Shareکردن یک درایو Sharing فعال شود.

- لطفا هنگامی که درخواستهای خود را مطرح می نمایید حتما ذکر بفرمایید که نرم افزار را از داخل کدام پک نصب کرده اید و نوع سیستم عامل شما چیست تا سریعتر به مشکل شما رسیدگی شود.
Gerdoo آفلاین است   پاسخ با نقل قول
Old ۱۱م تير ۱۳۸۹, ۰۲:۰۱   #3 (permalink)
کاربر عادی
Points: 77, Level: 1 Points: 77, Level: 1 Points: 77, Level: 1
Activity: 0% Activity: 0% Activity: 0%

تشکر شما از دیگران: 0
0 بار در 0 پست از ایشان تشکر شده!
Pejman_riahi is on a distinguished road
پیشفرض

با سلام خدمت دوست عزیزم. این مسئله که شما نیاز به وارد کردن پسورد دارید از لحاظ امنیتی خیلی هم خوبه اما اگه نمی خواهید پسورد از شما پرسیده بشه باید یکی از این دو کار را بکنید:
1- تیک simple file sharing رو در folder option بزنید
2- اکونت gust رو فعال کنید.
البته هیچکدام از دو کار پیشنهاد نمیشه زیرا مورد اول باعث میشه که شما به عنوان ادمین شبکه نتونید وظایف administration خودتون رو بصورت remote انجام بدید در مورد دوم هم باید بگم که شما با این کار امنیت شبکه خودتون رو پایین آوردید.
چیزی که شما باید بکنید تا هم امنیت شبکه شما فراهم بشه و هم وظایفتون رو بصورت remote انجام بدید اینه (البته در work group(:
تیک simple file sharing برداشته بشه
اکونت gust غیر فعال بشه
برای تمامی اکونتها پسورد تنظیم بشه مخصوصا اکونت administrator
در صورتی که کسی نیاز به استفاده از share کاربر دیگه داره میتونه از نام کاربری و رمز عبور سیستم مقصد استفاده کنه
برای سیستمهایی که پرینتر آنها بصورت share هستش یک اکونت با نام دلخواه مثلا print و رمز دلخواه از نوع limit بسازید و در سیستمهایی که می خواهند از پرینتر استفاده کنند تیک save password رو در هنگام وارد کردن نام کاربری و رمز عبور بزنید و در سیستم مقصد اکونت مزبور را deny logon localy کنید تا شخص دیگری نتواند با نام و رمز عبور print وارد سیستم شود.
البته شما به عنوان پشتیبان یک شبکه باید با مفاهیم بنیادین شبکه آشنا باشید درغیر اینصورت ممکن است مشکلات جبران ناپذیری برای شما ایجاد شود. من به شما پیشنهاد می دهم که کتابwindows xp proffesional 70-270 رو حتما کامل بخونید مخصوصا chapter 7 و 8 و 9 که در مورد مشکل شما هستش
Pejman_riahi آفلاین است   پاسخ با نقل قول
پاسخ

امکانات
حالات نمایش

قوانین ارسال
نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
نمی توانید فایل پیوست ضمیمه کنید
نمی توانید نوشته خود را ویرایش کنید

BB code فعال
Smilies فعال
[IMG] فعال