با سلام
من ویندوز 7 از محصولات گردو رو نصب کردم ولی نمی تونم درایور پرینتر سیاه و سفید کنون مدل Laser Shot LBP-1120 را نصب کنم. ظاهرا نصب شده ولی پرینتر کار نمی کنه، خیلی گشتم درایور و یندوز 7 نتونستم پیدا کنم. ممنون می شم راهنمایی کنین.
با سلام
من ویندوز 7 از محصولات گردو رو نصب کردم ولی نمی تونم درایور پرینتر سیاه و سفید کنون مدل Laser Shot LBP-1120 را نصب کنم. ظاهرا نصب شده ولی پرینتر کار نمی کنه، خیلی گشتم درایور و یندوز 7 نتونستم پیدا کنم. ممنون می شم راهنمایی کنین.
دوست من سلام
شما تا کنون درایور پرینتر خود رو روی ویندوز 7 نصب کرده یودین ؟
شما با توجه به قسمتDevice Manager سیستم خود ابتدا ببینید آیا سیستم شما پرینتر رو شناسایی کرده یا خیر.اگر شناسایی کرده و مشکل پا برجاس شما برنامه درایور رو پاک کنید و با توجه به مدل پرینترتون با مراجعه به سایت کنون و با توجه به بیت سیستم عاملتون درایور مورد نظرتون رو دانلود کرده و روی سیستم عاملتون نصب کنید.
.: آسمونشم بگیرین، این پرنده مردنی نیست :.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
| [تنها کاربرانی که ثبتنام کردهاند، میتوانند لینکها را مشاهده نمایند.] | [تنها کاربرانی که ثبتنام کردهاند، میتوانند لینکها را مشاهده نمایند.] | [تنها کاربرانی که ثبتنام کردهاند، میتوانند لینکها را مشاهده نمایند.] |
سلام
من به لینکی که داده اید مراجعه نمودم و دایور پرینترم که همون Laser Shot LBP-1120 رو برای ویندوز 7 جستجو کردم پنچ مورد پیدا کرده حالا باید کدوم و دانلود کنم :
1.NetSpot Device Installer v3.2.1(r3201) for Windows
File version: v3.2.1(r32)
Operating system(s): Windows 2008, Windows 2000, Windows 2003, Windows 7, Windows Vista, Windows XP
Language(s): Deutsch, English, Español, Français, Italiano
2.NetSpot Device Installer v3.2.3(r3202) for Windows
File version: v3.2.3(r32
Operating system(s): Windows 2008, Windows 2000, Windows 2003, Windows 7, Windows Vista, Windows XP
3.NetSpot Device Installer v3.2.1(r3202) for Windows
File version: v3.2.1(r32
4.Canon CAPT Printer Driver
File version: R1.10 V1.1
Operating system(s): Windows 7, Windows Vista
Language(s): English
5.NetSpot Device Installer v3.2.1(r3201) for Windows
File version: v3.2.1(r32
با تشکر از راهنمایی شما
شماره 2 را دانلود کنید.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
| [تنها کاربرانی که ثبتنام کردهاند، میتوانند لینکها را مشاهده نمایند.] | [تنها کاربرانی که ثبتنام کردهاند، میتوانند لینکها را مشاهده نمایند.] | [تنها کاربرانی که ثبتنام کردهاند، میتوانند لینکها را مشاهده نمایند.] |
سلام
میشه بگید راهنمای نصبش به چه صورتی هست(در واقع اگه امکانش هست لطفاً آموزش نصبش را هم بگویید)
ممنون Shadow عزیز که جواب دادی
فایلی که دانلود کردید مگر یک فایل EXE نیست؟ آن را اجرا کنید و Next بزنید.
سلام
یک فایل به نام nsdisetup.exe موجود هست که مربوط میشه به شبکه
سلام من هم در نصب این درایور مشکل دارم کانون 1120
ولی در win 7 32 bit نصب میشه ولی در win 64 bit نه تو سایت کنون هم برای win 64 bit چیزی پیدا نکردم حتما به 64 ذهف نیاز دارم من ویندوز اورجینا ل یرا لب تاپم دارم که نمیخام با ویندوز 32 بیتی عوز کنم لطفا راهنمای کنید
مشکل درایورهای پرینترها با ویندوز هفت ۶۴بیتی خیلی زیاد است.حتی پرینترهای مشهوری مثل hp1200 هم این مشکل را دارند.شاید اگر نسخه ویندوز ویستا را هم دانلود کنید این مشکل حل شود.
-از دادن پیغام شخصی به مدیران برای حل مشکلات نرم افزاری خودداری نمایید.سوالات خود را در انجمن مطرح نمایید.
- لطفا هنگامی که درخواستهای خود را مطرح می نمایید حتما ذکر بفرمایید که نرم افزار را از داخل کدام پک نصب کرده اید و نوع سیستم عامل شما چیست تا سریعتر به مشکل شما رسیدگی شود.