سلام بچه ها. ایشلا که حالتون توپ توپ باشه. من چند وقتی بود میخواستم بدونم چطور میتونم با پرینترم یه پیرینت دوطرفه بگیرم که هم کاغذ کمتری مصرف کنم هم جزوه ها و کتابا و اسنادی که پیرینت میگیرم حجمشون کمتر باشه و خوندنشون لذت بیشتری داشته باشه. تا اینکه بالاخره راهش که خیلی هم سادست رو فهمیدم. حالا گفتم بیام اینجا بنویسمش شاید براتون جالب باشه. من برای پیرینت یه جزوه pdf اینطور عمل کردم: با کیلک روی گیزنه پیرینت صفحه تنظیمات پیرینت که باز شد... وارد propertis بشید و حالا از زبونه های بالای پنجره fishing رو انتخاب کنید و بعد تیک گزینه pirint on both sides رو بزنید و برید حالشو ببرید.
اگر پیرنترتون خودکار باشه خیلی بهتره و فقط کافیه که اوکی رو بزند و چند دقیقه بعد کتاب رو تحویل بگیرید.اگر پیرنتر خودکار نباشه ، وقتی صفحه اول رو چاپ کرد شما باید کاغذی که بیرون میاد رو برگردونید و بگذارید داخل تا سریع صفحه دوم رو خودش بگیره ولی پیرنتر اتوماتیک ، صفحه اول رو که بگیره خودش همون کاغذ رو میکشه داخل و پشتش رو هم میگیره.
البته نرم افزارهایی هم برای این کار و تنظیمات دیگه برای چاپ وجود داره. مثل نرم افزار FinePrint یا cilickbook که همین کار رو به وسیله اونا میشه انجام داد. البته بیشتر به درد پیرینترهای غیر اوتومات میخوره.در FinePrint وقتی تنظیمات رو برای دوطرفه چاپ کردن انجام بدین اول یک طرف تمام صفحات رو چاپ میکنه و بعد بهتون نشون میده که دسته کاغذهای پیرینت شده رو چطور باید قرار بدین تا اون طرفشون رو هم چاپ کنه. ببخشید اگه خیلی ناشیانه نوشتم.

LinkBack URL
About LinkBacks