با عرض سلام و خسته نباشید
بنده ویندوز 7 ( 64 بیت) دارم و بصورت آنلاین آپدین میکنم حالا میخوام ویندوز عوض کنم میخواستم بدونم آیا نرم افزاری هست که بوسیله آن یتونم آپدیت ها رو استخراج کنم و به ویندوز جدید که میخوام نصب کنم وارد کنم ؟؟؟؟
با عرض سلام و خسته نباشید
بنده ویندوز 7 ( 64 بیت) دارم و بصورت آنلاین آپدین میکنم حالا میخوام ویندوز عوض کنم میخواستم بدونم آیا نرم افزاری هست که بوسیله آن یتونم آپدیت ها رو استخراج کنم و به ویندوز جدید که میخوام نصب کنم وارد کنم ؟؟؟؟
سلام
دوست عزیز از پنجره ی control panel وارد صفحه ی windows update شوید و روی دکمه ی
chek for update و پس از ان روی install update کلیک کنید تا عملیات آپدیت شروع
بشه
وقتی اپدیت شد فایلهای اپدیت در مسیر
C:\Windows\SoftwareDistribution\Download\
ذخیره میشن.
قبل از نصب شدن اپدیت به اون پوشه رفته و تمام محتویاتشو در یه جای دیگه ذخیره کنید.
بعد از
نصب ویندوزتون فایل ها رو تو C:\Windows\SoftwareDistribution\Download\ کپی
کنید
و در پنجره ی windows update روی دکمه ی chek for update کلیک
کنید.
ویندوز بعد از چک کردن بجای دانلود مستقیم شروع به نصب انها
میکنه.
با تشکر
اگه این آپدیت ها رو به یک سیستکم دیگه منتقل کنم کار میکنه یا فقط برای سیستم خودم هستش ؟؟؟
کاربر زیر به خاطر ارسال مفید sattar_gh از ایشان تشکر کرده است: axon
با تشکر
آیا در این زمینه نرم افزاری نیست که خودش این کارها رو انجام بده ؟؟؟
سلام
خیر همچین برنامه ای وجود ندارد.
ولی به نظرم اکه این کار رو انجام بدین دفعه بعد که ویندوز نصب میکنین ممکن اون اپدیت هایی که ذخیره کردین کار نکنن یا ویندوز رو خراب کنه
کاربر زیر به خاطر ارسال مفید mcsecisco از ایشان تشکر کرده است: axon
می توانید آپدیتها را دخیره و بعدا استفاده کنید.
-از دادن پیغام شخصی به مدیران برای حل مشکلات نرم افزاری خودداری نمایید.سوالات خود را در انجمن مطرح نمایید.
- لطفا هنگامی که درخواستهای خود را مطرح می نمایید حتما ذکر بفرمایید که نرم افزار را از داخل کدام پک نصب کرده اید و نوع سیستم عامل شما چیست تا سریعتر به مشکل شما رسیدگی شود.
از همین روشی که دوستمون گفت مشکلی ایجاد نمیکنه ؟؟
مشکلی ایجاد نمیکند.
-از دادن پیغام شخصی به مدیران برای حل مشکلات نرم افزاری خودداری نمایید.سوالات خود را در انجمن مطرح نمایید.
- لطفا هنگامی که درخواستهای خود را مطرح می نمایید حتما ذکر بفرمایید که نرم افزار را از داخل کدام پک نصب کرده اید و نوع سیستم عامل شما چیست تا سریعتر به مشکل شما رسیدگی شود.