مورد RemoveWAT را طبق دستور اجرا کردم،
دیگه ویندوز از کار نمیفته؟
از کجا باید چک کنم و ببینم که ویندوز اکتیو هست؟
آپدیت های جدید که میاد و نصب میشن مشکلی نداره دیگه؟
مورد RemoveWAT را طبق دستور اجرا کردم،
دیگه ویندوز از کار نمیفته؟
از کجا باید چک کنم و ببینم که ویندوز اکتیو هست؟
آپدیت های جدید که میاد و نصب میشن مشکلی نداره دیگه؟
سلام
من به شما توصیه میکنم ویندوزتونو آپدیت نکنید و گزینه آپدیتتونو OFF کنید مشکلی برای ویندوزتون پیش نیاد.
برای فهمیدن اکتیو بوددنش وارد کنترل پنل شوید سپس وارد SYSTEM انتهای همان صفحه اگر همچین شکلی بود ویندوزتون اکتیو است.
![]()
کاربر زیر به خاطر ارسال مفید amir-law از ایشان تشکر کرده است: axon
من حوصله دردسر ندارم کنترل پنل رفتم ولی اگه همون مسیر سیستم & سکیوریتی منظورتون هست هیچ علامتی از اول و حالا هم نداشت، من عازم هستم برای یک کشور اروپایی، پس صلاح میدونم از اول ویندوز بریزم فقط آیا تو نصب سوال میکنه برای on or off بودن آپدیت، یا بعدش off کنم، و اگه off نکنم و بگم بپرسه موقع نصب بهتره که فقط این آپدیت مشکا ساز رو نصب نکنم؟
باسلام. ویندوز من دارای علامت genuinهست .اگر مدت کوتاهی سیستم در حالت غیر فعال باشد،پیغام "ویندوز geniunنیست"در گوشه سمت راست پایین صفحه دسکتاپ ظاهر میشه.بعداز اینکه صفحه system and securityرو باز میکنم بعد از چند لحظه علامت geniunدوباره در صفحه ظاهر میشه و بعد از آن پیغام رو صفحه دسکتاپ هم نا پدید میشه . آیا این یک وضعیت عادیست؟
با سلام، من دوباره ویندوز ریختم واین بار تو نصب گزینه Check for updates but let me choose whether to Download رو انتخاب کردم، نه never حالا بهتره آپدیت ها رو غیر از اون خرابکاره نصب کنم یا نه، اگه نه هیج مشکلی بدون این همه آپدیت از دست دادن نپیش نمیاد؟ (فقط اون خرابکاره رو که نصب نکنم که مشکلی نداره، داره؟)
لطفا راهنمایی کنید.
؟ با. سلام وتشکر. ویندوز نصب شده آیدی محصول هم داره که در صفحه سیستم سکیوریتی ثبت شده .میشه از همین آیدی برای قانونی کردن ویندوز عمل کرد.
ویرایش توسط hamidk : ۶م اسفند ۱۳۹۰ در ساعت ۲۲:۳۴
این همون کاریه که من خودم روی پی سی و لپتاپم دارم انجام می دم. اینجور موقع ها می گن مسئولیت با خودته و من خوشحالم که با مسئولیت خودم دو ویندوز آپدیت و اکتیو دارم. به هر کس که کمی حوصله و دانش کامپیوتر داره این کار رو توصیه می کنم مخصوصن که نهایتن از اکتیو خارج می شه و دوباره می شه با اکتیویتور درستش کرد.
.: آسمونشم بگیرین، این پرنده مردنی نیست :.
کاربر زیر به خاطر ارسال مفید Shadow از ایشان تشکر کرده است: axon