سلام من درحال نصب هستم در TheBlob3.pc_textures ارور میده 3 گزینه میاد Igorne Retry About من که Retry زدم دوباره همین اومد مجبور شدمIgorne بزنم مشکل چیه ؟؟![]()
سلام من درحال نصب هستم در TheBlob3.pc_textures ارور میده 3 گزینه میاد Igorne Retry About من که Retry زدم دوباره همین اومد مجبور شدمIgorne بزنم مشکل چیه ؟؟![]()
وقت بخیر دوست عزیز
لطفا چک کنید و مطمئن شوید که نرم افزار امنیتی در هنگام نصب فعال نباشد مثل آنتی ویروسها اگر اروری مبنی بر کپی نشدن یک فایل در هنگام نصب به شما داده میشود برای اطمینان از سلامت سی دی رام حتما دیسک را روی یک سیستم دیگر تست کنید در صورت رفع نشدن مشکل لطفا با شماره پشتیبانی تماس حاصل فرمائید .
مرسی
لطفا هنگامی که درخواستهای خود را مطرح می نمایید حتما ذکر بفرمایید که نرم افزار را از داخل کدام پک نصب کرده اید ( ورژن پک روی جلد قید شده است ) و یا اگر از محصولاتی به غیر از پک استفاده میکنید لطفا از روی جلد کاغذی زیر آرم گردو کد محصول را ارسال کنید همچنین نوع سیستم عامل شما چیست تا سریعتر به مشکل شما رسیدگی شود.
اگر از مطالب قید شده استفاده کردید لطفا کلید تشکر را فشار دهید.
مشکل از dvd riter نیستش ؟؟
میشه این فایل رو اپلود کنید
هم Theblob3 و هم Theblob6 چون این دوتا مشکل داشتند
چی شد پسس کمکک گردو لطفا
لطفا هنگامی که درخواستهای خود را مطرح می نمایید حتما ذکر بفرمایید که نرم افزار را از داخل کدام پک نصب کرده اید ( ورژن پک روی جلد قید شده است ) و یا اگر از محصولاتی به غیر از پک استفاده میکنید لطفا از روی جلد کاغذی زیر آرم گردو کد محصول را ارسال کنید همچنین نوع سیستم عامل شما چیست تا سریعتر به مشکل شما رسیدگی شود.
وقت بخیر دوست عزیز
دقت فرمائید در هنگام نصب حتما نرم افزارهای امنیتی غیرفعال باشد.
حتما مشخصات سیستم را با پشت جلد کاغذی محصول چک کنید تا از توانایی سخت افزاری خود مطمئن شوید در هنگام نصب دقت فرمائید که آنتی ویروس اینترنت و ویندوز دیفندر غیر فعال باشد .
در صورت رفع نشدن مشکل جهت بررسی سیستم و ارور حتما با واحد پشتیبانی گردو تماس حاصل فرمائید.
مرسی
ویرایش توسط Ultimate : ۱۷م آبان ۱۳۹۶ در ساعت ۱۱:۵۷
باتشکر از راهنمایی شما مشکل حل شد .ویندوز دیفندر فعال بود
![]()
انتخاب سریع یک انجمن
شرکت گردو با تجربهای ده ساله در بازار نرمافزار ایران، یکی از شاخصترین شرکتهای این بازار به شمار میرود. هدف اصلي گردو ارائه محصولاتي با کيفيت در کنار خدمات پس از فروش کامل به مشتريان است تا رضايت مشتريان هم در خريد و هم در پشتيباني جلب شود.تاسيس سايت Gerdoo.net و انجمن گردو که در حال تبديل شدن به يکي از بزرگترين سايتهاي اطلاع رساني نرمافزار است به همين منظور بود. |
![]() |