به انجمن خوش آمدید
مجموعه گردو 2012 - بهار 91
پاسخ به موضوع
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 10

تشکر شده 1 بار در 1 ارسال

Unhappy عدم شناسایی بعضی ویروسها

سلام. جدیدا kasper 2012 رو نصب کردم و به صورت آفلاین آپدیتش کردم. بعد از اسکن، حدود 30 تا ویروس شناسایی کرد. 1) از کجا میتونم بفهمم که واقعا ویروس بودن و فایل های crack نبودن؟
    2) چطوری میتونم ویروس ها رو حذف کنم. 3) اگه Ignore all روبزنم چی میشه؟ یه فلش ویروسی رو اسکن کردم حدود 300 تا شناسایی کرد اما پاک نکرد. منم بعد از کشیدن فلش، Ignore all رو زدم. بعد دوباره اسکن کردم، ویروسی نشان نداد. نمی دونم واقعا ویروس ها رو پاک کرده یا فقط نسبت به اونها بی تفاوت شده و دیگه آنها رو به عنوان ویروس نمی شناسه. 4) یه سری ویروس به اسم Recycle روهم اصلا شناسایی نکرد. چرا؟
    الان وقتی میگه یه فلش پاکه، نمیتونم بهش اطمینان کنم.
    لطفا یکی جواب بده. ممنون

شغل و حرفه
    Computer Management
    تشکر شده 309 بار در 206 ارسال

سلام بر شما
    1: وقتی به فایلی شک میکنه یا اون رو تو قرنطینه (Qurantene) میذاره، یا (در حالت پیشفرض) به شما یه پیغام میده، که با این فایل چه کنم؟

• 1: Dlete : حذف
    • 2: Ignore: نادیده گرفتن
    • 3: این گزینه که یادم نیست چی بود، کارش اینه که در صورت امکان فایل رو اصلاح، کنه
    در همون پیغام ادرس فایل رو هم میده، و میتونید ببینید چی هست.
    [تنها کاربرانی که ثبت‌نام کرده‌اند، می‌توانند لینکها را مشاهده نمایند.] هم محل قرنطینه فایلها
    در مورد این Recycle اطلاعی ندارم، اگه براتون مهمه خبر بدین، تا یه تحقیق بکنم.
    درباره اطمینان به ضد ویروس باید بگم که:
    هر محصول امنیتی ضعف، و مزیتی داره، اما برای استفاده بهینه ازش باید به تنظیماتش تسلط داشته باشید، و همچنین در مورد امنیت اطلاعاتی داشته باشین،
    همسایه ات را دوست بدار اما دیوار بینتان را از بین نبر(مثل المانی)
    3 کاربر به خاطر ارسال مفید axon از ایشان تشکر کرده اند: amir-law, Gerdoo, scorpion

سلام. متشکر از این که جواب دادین. اگه درمورد Recycle هم کمی توضیح بدین ممنون میشم.
    راستی اینکه Ignore باعث نادیده گرفتن ویروس ها میشه، فقط برای همان دفعه است و اگه توی اسکن بعدی به همان ویروس ها برخورد کند بازهم آنها را شناسایی می کند یا نه؟
    یه سوال دیگه؛ بعد از اینکه آنتی ویروس رو به صورت آفلاین آپدیت کردم، طبق توضیحات، منبع آپدیت رو دوباره به حالت قبل برگردوندم اما بعد از اون کنار Databases یه ضربدر قرمز اومد. علتش چیه؟
    کاربر زیر به خاطر ارسال مفید scorpion از ایشان تشکر کرده است: axon

تشکر شده 1,352 بار در 590 ارسال

سلام
    عرضم به حضورتون Recycle همونیه که مال خود ویندوز هستش و اگر فایل های hide و hide های سیستمیتون رو از حالت مخفی خارج کنید توی روت(ریشه) هر درایو میتونید اونو ببینید و کارش هم اینه که هر چی که میریزید توی سطل آشغال ویندوز موقتاً میره توی اون.
    اگه توجه کرده باشید وقتی چیزی رو از روی فلش مموری(یا هر حافظه فلش دیگه) پاک میکنید مستقیماً پاک میشه و دیگه توی Recycle bin نمیره پس بصورت عادی توی فلش مموری این پوشه نباید وجود داشته باشه و اگر توی فلش دیدیدش حتماً داخلش ویروسه!!! و این نوع دومشه.
    برای پاک کردنش اولش به tools>folder options برید و هاید های ویندوز رو show کنید و تیک hide protected... رو هم بردارید و پیغام رو تائید و ok کنید.
    حالا فلش رو به کامپیوتر وصل کنید.
    هرگز روی درایو فلش دابل کلیک نکنید و حتماً از روی آدرس بار بازش کنید.چون کامپیوتر آلوده به ویروس میشه!!!!!!!!
    حالا خیلی راحت برید و فایل autorun.inf و پوشه RECYCLER رو پاک کنید.(اگر فایلای مخفی مشکوک دیگه ای هم دیدید پاکشون کنیدمثل: Thumbs.exe x.com و...)

حالا فلش شما پاک پاک هست.

موفق باشید.
    4 کاربر به خاطر ارسال مفید amir-law از ایشان تشکر کرده اند: abedsmp, armin-021, axon, scorpion

تشکر شده 1,352 بار در 590 ارسال

در مورد Ignore بگم که اگر نرم افزار امنیتی به فایل مشکوکی بر بخورد و این سوال ها رو از شما ببرسد و شما Ignore رو بزنید کلا اون فایل رو نادیده میگیره.
    3 کاربر به خاطر ارسال مفید amir-law از ایشان تشکر کرده اند: +network, armin-021, scorpion

سلام. ممنون به خاطر توضیحات خوبتون.
    یه سوال دیگه هم دارم. چطور میتونم دوباره آنتی ویروس رو حساس کنم نسبت به فایل هایی که قبلا با زدن Ignor ، باعث شدم آنتی ویروس آنها رو نادیده بگیره؟ تا دوباره آنتی ویروس آنها رو به عنوان فایلهای مشکوک شناسایی کنه.
    بازم ممنون از اینکه سوال ها رو بی جواب نمی گذارید.

شغل و حرفه
    Computer Management

نقل قول نوشته اصلی توسط scorpion نمایش پست ها
    سلام. ممنون به خاطر توضیحات خوبتون.
    یه سوال دیگه هم دارم. چطور میتونم دوباره آنتی ویروس رو حساس کنم نسبت به فایل هایی که قبلا با زدن Ignor ، باعث شدم آنتی ویروس آنها رو نادیده بگیره؟ تا دوباره آنتی ویروس آنها رو به عنوان فایلهای مشکوک شناسایی کنه.
    بازم ممنون از اینکه سوال ها رو بی جواب نمی گذارید.
    حالا کسپر ندارم و نمیتونم دقیقا بهتون بگم، اما اگه تنطیماتش رو به حالت پیشفرض "Default" دربیارید، درست میشه
    کاربر زیر به خاطر ارسال مفید axon از ایشان تشکر کرده است: scorpion

تشکر شده 1,506 بار در 1,000 ارسال

ignore زدن باعث میشه فقط برای اون لحظه برنامه رد بشود و برای دفعه بعد دوباره آن فایل را به عنوان مشکوک شناسایی کند مگر اینکه برنامه را exclude کنید.

-
    از دادن پیغام شخصی به مدیران برای حل مشکلات نرم افزاری خودداری نمایید.سوالات خود را در انجمن مطرح نمایید.

- لطفا هنگامی که درخواستهای خود را مطرح می نمایید حتما ذکر بفرمایید که نرم افزار را از داخل کدام پک نصب کرده اید و نوع سیستم عامل شما چیست تا سریعتر به مشکل شما رسیدگی شود.
    2 کاربر به خاطر ارسال مفید Gerdoo از ایشان تشکر کرده اند: goyafilter, scorpion

سلام. ممنون بابت جوابها.
    exclusion از باز کردن فایلهای ویروسی جلوگیری نمی کند؟ وقتی برای یه فایلی add to exclusions را میزنیم برای آن فایل چه اتفاقی می افتد؟

برای فایلهایی که با رنگ زرد نشان داده میشوند و اکثرا در مورد آنها مینویسد"not-a-virus" و یا فایلهایی که به عنوان تهدید(threat) شناسایی می کند اما با رنگ زرد مشخص میکند و از ما میپرسد که با آنها چه کار کند، بهترین انتخاب چیست؟
    یعنی بهتر است کدام گزینه را انتخاب کنیم؟

شغل و حرفه
    Computer Management

نقل قول نوشته اصلی توسط scorpion نمایش پست ها
    سلام. ممنون بابت جوابها.
    exclusion از باز کردن فایلهای ویروسی جلوگیری نمی کند؟ وقتی برای یه فایلی add to exclusions را میزنیم برای آن فایل چه اتفاقی می افتد؟

برای فایلهایی که با رنگ زرد نشان داده میشوند و اکثرا در مورد آنها مینویسد"not-a-virus" و یا فایلهایی که به عنوان تهدید(threat) شناسایی می کند اما با رنگ زرد مشخص میکند و از ما میپرسد که با آنها چه کار کند، بهترین انتخاب چیست؟
    یعنی بهتر است کدام گزینه را انتخاب کنیم؟
    سلا بر شما
    گرچه دیر ولی خوب شد که چواب دادید،
    پوشه ای که توی استثناءات "exclude" قرار بگیره، نرم افزار دیگه اون رو بررسی "check" نمیکنه.
    اونهایی که ویروس نیستن، یا تهدید هستن، لطفا گزینه هایی که برای شما نمایش داده میشه رو بذارین تا جواب بدم
    ولی به صورت کلی، اگه به اونها نیاز دارین، حذف نکین، اگه قابل اصلاح هست اصلاح کنید، البته بستگی به میزان تهدید هم داره که اونجا بهتون نشون میده