به انجمن خوش آمدید
مجموعه گردو 2012 - بهار 91
پاسخ به موضوع
صفحه 2 از 3 نخستنخست 1 2 3 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 11 تا 20 , از مجموع 22

علایق
    Web surfing, Watching movie, Read fantastic book, Gaming on PC
    تشکر شده 458 بار در 303 ارسال

بله هر برنامه توضیحات منحصر به فرد فارسی و انگلیسی داره.
    خیر برنامه نیترو پی دی اف در پک زمستان موجود نیست.
    .: آسمونشم بگیرین، این پرنده مردنی نیست :.
    2 کاربر به خاطر ارسال مفید Shadow از ایشان تشکر کرده اند: axon, kazemdanesh

تشکر شده 2 بار در 2 ارسال

سریال یک سال نود رو داره ؟

تشکر شده 1,352 بار در 590 ارسال

خیر سریال یا لایسنس 1 ساله نود32در پک قبلی موجود است در پک جدید حذف شده.
    2 کاربر به خاطر ارسال مفید amir-law از ایشان تشکر کرده اند: +network, axon

تشکر شده 3 بار در 2 ارسال

سلام به همه ی گردوییای عزیز

سه تا سوال دارم:
    1- من گردوی پاییز 90 رو گرفتم ولی یادم نیست که کارت هدیه هم داشت یا نه، حالا داشت یا نه!؟
    2- تو این سریه جدید نوشته شده بود که اگه سه محصول را پست سر هم خریداری کنیم محصول چهارم رایگانه، این موضوع شامل گردوی پاییز 90 هم میشه یا نه؟
    3- بسته ی قبل از پاییز 90 بسته بندی خیلی بهتری داشت تا این سری (کیف DVD به جای قاب DVD)، این سری چطوریه بسته بندیش؟

و یک پیشنهاد:
    کاش پک نرم افزاری گردو تو دو حالت DVD و BLu-ray Disk عرضه می شد تا کسایی که امکان استفاده از Blu-ray Disk رو دارن بتونن بگیرن تا راحت تر بشه این پک 24 عددی رو جا به جا کرد، به خصوص برای افرادی مثل من که با نرم افزار های متفاوتی سر و کار دارن، دانشجوی شهر دیگه ای هستن و از لپ تاپ استفاده می کنن.

با تشکر از همه ی تیم گردو بابت تمامی زحماتشون
    کاربر زیر به خاطر ارسال مفید 3pehr1989 از ایشان تشکر کرده است: Gerdoo

تشکر شده 1,352 بار در 590 ارسال

سلام
    بله در گردو پاییز90 کارت هدیه موجود بوده اینم بگم که کارت هدیه اگر به سه عدد برسه فقط محصول رایگان رو باید تشریف بیارید شرکت گردو تا ما پک رایگان رو به شما تقدیم کنیم.
    در مورد سوال سوم شما کیف DVD ها با توجه به رضایت مشتری ها و اعضا تعییری نکردن و مانند پک پاییز 90 میباشد.
    در مورد پیشنهادتونم از شما کمال تشکر میکنیم ولی متاسفانه هنوز dick های BlueRAY توی جهان زیاد جا نیوفتاده و فکر کنم چند سال طول بکشه که BlueRayجایگزین DVD بشه .
    بهرحال بابت پیشنهاد تون متشکر هستیم.
    4 کاربر به خاطر ارسال مفید amir-law از ایشان تشکر کرده اند: +network, 3pehr1989, axon, Gerdoo

تشکر شده 1,506 بار در 1,000 ارسال

خب جناب امیر جواب سوالات را داد فقط من اضافه کنم بسته بندی جدید که از پاییز ۹۰ شروع شد به خاطر حجم زیاد دی وی دی هاست که عملا به خاطر تعداد دی وی دی ها امکان استفاده از قاب وجود ندارد.
    در مورد blu-ray هم مطمينا اگر این تکنولوژی جا بیفتد حتما این کار را میکنیم منتها الان درایوهای blu-ray فقط برروی بعضی از مدلهای نوتبوک هستند و عملا گستردگی چندانی بین کاربران ندارند.

-
    از دادن پیغام شخصی به مدیران برای حل مشکلات نرم افزاری خودداری نمایید.سوالات خود را در انجمن مطرح نمایید.

- لطفا هنگامی که درخواستهای خود را مطرح می نمایید حتما ذکر بفرمایید که نرم افزار را از داخل کدام پک نصب کرده اید و نوع سیستم عامل شما چیست تا سریعتر به مشکل شما رسیدگی شود.
    3 کاربر به خاطر ارسال مفید Gerdoo از ایشان تشکر کرده اند: 3pehr1989, axon, goyafilter

تشکر شده 3 بار در 2 ارسال

از دوستان بابت پاسخ به سوال بنده ممنون، البته منظورم این نبود که کاملاً Blu-ray Disk جایگزین DVD بشه بلکه با توجه و عرضه تصاویر HD، Full HD و 3D که بر روی Blu-ray Disk و عرضه بیش از نیمی از نوت بوک ها با Blu-ray ROM که باعث شده کم کم این تکنولوژی هم جا بیفته، در کنار DVD محصولات را بر روی Blu-ray Disk نیز عرضه کنید.
    باز هم ممنون
    2 کاربر به خاطر ارسال مفید 3pehr1989 از ایشان تشکر کرده اند: axon, Shadow

تشکر شده 1 بار در 1 ارسال

سال نو، زندگی نو،محصولات نو، "مبارک"
    باسلام و خسته نباشید به گروه گردو ، پک جدید خیلی خوب است و پک بعدی هم 100% بهترتر می شود.
    فقط یک سوال پک بعدی کی می آید ، و به خارج از کشور هم می توانید پست کنید ، اگر می توانید پست کنید از چه طریقی می تونم هزینه اش را پرداخت کنم.
    با این کارن تخفیف میشه پک 9 را با تخفیف گرفت.
    و یک پیشنهاد، سرویس پکهای ویندوزهای مایکروسافت xp ,Vista, win7 (سرویس پک 1.2.3 ) هم 64 بیتی و هم 32 بیتی را اگر میتونید در (سیستم آپدیت) پک بعدی قرار دهید جای سیستم عامل مکینتاش و نرم افزارهایش خالی است این هم اگه میتونید اضافه کنید و نرم افزارهای مرتبط با پلستیشن 3 و ایکس باکس 360 اعم از آپدیتها تا توضیحات و آموزش ها و اخبار و کلا همه چیز درباره هک دو کنسول را هم در سایت و هم در پک قرار دهید مخصوصا ایکس باکس360
    با تشکر
    ویرایش توسط Galiver : ۴م فروردین ۱۳۹۱ در ساعت ۱۷:۱۵
    کاربر زیر به خاطر ارسال مفید Galiver از ایشان تشکر کرده است: goyafilter

تشکر شده 1,506 بار در 1,000 ارسال

سلام.پک بعدی هم در حال امدن است.
    برای خارج از کشور ما مستقیم ارسال نمیکنیم ولی باید از اداره پست بپرسید چون الان یک مقدار ارسال مشکل شده است.
    از پیشنهادات هم ممنون.سعی میکنیم در آینده اعمال کنیم.

-
    از دادن پیغام شخصی به مدیران برای حل مشکلات نرم افزاری خودداری نمایید.سوالات خود را در انجمن مطرح نمایید.

- لطفا هنگامی که درخواستهای خود را مطرح می نمایید حتما ذکر بفرمایید که نرم افزار را از داخل کدام پک نصب کرده اید و نوع سیستم عامل شما چیست تا سریعتر به مشکل شما رسیدگی شود.
    کاربر زیر به خاطر ارسال مفید Gerdoo از ایشان تشکر کرده است: axon

تشکر شده 2 بار در 2 ارسال

بنظر من این کارت تخفیف فایده ای نداره و ترجیحا با قیمت پایینتر میدادین خیلی بهتر بود. الان من 8 تومان یا 11 تومان برام فایده نداره. میخام پول بدم پای نرم افزار نه بن تخفیف
    مخصوصا تو این اوضاع نابه سامان اقتصادی که هر روز اجناس گرانتر میشن و هزارتومان هم هزارتومانه!