سلام خسته نباشید ببخشید من ویندوز7 رو از اینجا دانلود کردم اما فایل iso رو نداره و 4.05 گیگابایت حجم اینترنتم خورده شده حالا چیکار باید کنم
سلام خسته نباشید ببخشید من ویندوز7 رو از اینجا دانلود کردم اما فایل iso رو نداره و 4.05 گیگابایت حجم اینترنتم خورده شده حالا چیکار باید کنم
این فایل را باید اکسترکت کنید الان پس از اکسترکت دقیقا چه فایل هایی دارید؟
autorun , upgrade, support, sources, efi ,boot,.Gerdoo,bootmgr, Gerdoo.net, setup,Windows7_Installation اینا رو دارم حالا باید چیکار کنم
احتمالاً شما دو مرحله Extract میکنید. یک بار که آن 8 پارت را Extract کنید به یک پوشه میرسید که درون آن یک فایل ISO و دو فایل Text است. احتمالاً سیستم شما فایل ISO را هم با آیکن فایلهای فشرده نشان میدهد. به همین خاطر شما آن را هم Extract کردهاید.
خیلی ممنون بعد میخواستم بپرسم چطور میشه رو دیسک رایت کرد
انتخاب سریع یک انجمن
شرکت گردو با تجربهای ده ساله در بازار نرمافزار ایران، یکی از شاخصترین شرکتهای این بازار به شمار میرود. هدف اصلي گردو ارائه محصولاتي با کيفيت در کنار خدمات پس از فروش کامل به مشتريان است تا رضايت مشتريان هم در خريد و هم در پشتيباني جلب شود.تاسيس سايت Gerdoo.net و انجمن گردو که در حال تبديل شدن به يکي از بزرگترين سايتهاي اطلاع رساني نرمافزار است به همين منظور بود. |
![]() |